Wie ben ik

Passie

In 1988 ontdek ik de vechtkunst Poekoelan Kung Fu. In jarenlange training leer ik omgaan met mijn angst en onzekerheid. Mijn lijf wordt flexibel en sterk. Ik leer mijn Chi, levenskracht te versterken.

Werk

Mijn werkervaring ligt in hulpverlening, preventie en onderwijs. Als trainer en projectleider werk ik met thema’s als weerbaarheid, omgaan met grensoverschrijdend gedrag, communicatie, stresshantering, faalangst, en vitaliteit.

Ambitie

Ik wil je levenslust aanwakkeren zodat jij vitaal en met plezier kunt doen wat belangrijk voor jou is. Inzichten uit de vechtkunst kunnen je helpen bewust te worden van jouw kracht.


UITGANGSPUNTEN

Jouw waarden als kompas
voor verandering

Een betrokken, speelse
en effectieve benadering

Mindset om anders naar negatieve
gedachten te kijken

Je lichaam geeft direct feedback
en liegt niet

Inzichten en oefeningen
uit Kung Fu Flow

Ik sluit aan bij jouw
dagelijkse praktijk


Opleidingen

  • ACT Acceptance and Commitment Therapy voor volwassenen en jeugd
  • Trainer Omgaan met fysieke en verbale agressie
  • Oplossingsgericht werken
  • Project management
  • Docent zelfverdediging en weerbaarheid
  • Instructeur Poekoelan Kung Fu
  • 7e dan zwarte band in Poekoelan Kung Fu
  • Trainer QI Gong, Kung Fu Flow
  • HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening