Wie ben ik

Passie

In 1988 ontdek ik de vechtkunst. In jarenlange training leer ik omgaan met mezelf; mijn angst, onzekerheid, kracht en creativiteit. Mijn lijf wordt flexibel en sterk. Ik ontdek dat vechtkunst een teamsport is en hoeveel plezier dat geeft

Werk

Mijn werkervaring ligt in jeugdhulpverlening, preventie en onderwijs. Mijn kernwoorden zijn; versterken van persoonlijke, emotionele en sociale vaardigheid, weerbaarheid, omgaan met grensoverschrijdend gedrag, kindermishandeling, communicatie, stresshantering, sociale veiligheid en welbevinden

Ambitie

Graag draag ik bij aan een wereld waarin volwassenen, kinderen en jongeren zich zelf durven zijn en ondanks onzekerheid doen wat belangrijk voor ze is. Durf als professional je professionele nabijheid te tonen, je kwetsbaarheid en deskundigheid


KERNAANPAK

ACT Acceptance and
commitment Training

Oplossend gericht werken

Dialooggesprekken in teams
en groepen

Groepsdynamiek: Systemisch
werken in de klas

Hoofd, hart en lijf;
oefeningen uit vechtkunst

Traumasensitief werken


Opleidingen

 • HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening
 • ACT Acceptance and Commitment Therapy
 • ACT4KIDS
 • Systemisch werken in de klas
 • Opleiding tot Dialoogbegeleider
 • Oplossingsgericht werken
 • Trainer Omgaan met emotie, boosheid en agressie
 • Trainer Praten met kinderen over kindermishandeling
 • Projectmanagement
 • Docent zelfverdediging en sociale weerbaarheid
 • 7e dan zwarte band in Poekoelan Kung Fu