Kung Fu Flow in het Park

Vanaf woensdagavond 20 mei van 20.00 tot 21.00 in het Flevopark

Bewegen onder de ruisende bomen, de wind voelen tegen je huid en je energie laten stromen. Dat kan nu met Kung Fu Flow. De lente is de tijd van levenskracht en vitaliteit. Dat is precies wat een uurtje Kung Fu Flow jou kan geven.
In de cursus leer je je levensenergie opwekken door eenvoudige oefeningen. Je beweegt vloeiend las water met de vitaliserende kracht van vuur, Soms langzaam met aandacht voor je ademhaling, dan weer snel, doelgericht en met kracht.

Aanmelden kan via het contactformulier

Na je aanmelding ontvang je informatie over de precieze locatie en wat je verder mee kunt nemen.

Voorzorgsmaatregelen

De lessen zijn in kleine groepen van maximaal 6 /7 deelnemers. We houden tenminste 1,5 meter afstand van elkaar. Er zijn geen partneroefeningen. Aanmelden vooraf via That’s app of de website is nodig voor elke les. Je krijgt dan direct bericht of je mee kunt doen. Vol is vol. Als het regent gaat het wel door! Er zijn genoeg viaducten in de buurt waar we droog blijven. Neem een sweater of jas mee voor de afsluiting.

Programma Kung Fu Flow in het Park

We beginnen elke les met langzame bewegingen om gewrichten en spieren los te maken. De ademhalingsoefeningen brengen je in verbinding met je lichaam en je hart. Vanuit deze ontspanning en kalmte brengen we het lijf meer in beweging. Juist dan kun je je snelheid en kracht ontwikkelen. De dynamiek van ontspannen en aanspannen, van langzaam en snel, van gericht naar vloeiend, vergroot vitaliteit in lichaam en geest.  Na enkele actieve oefeningen sluiten we af met een ademoefening en de Kalm Water meditatie.

Kosten
Je kunt een strippenkaart kopen van 7 lessen voor € 70,- of een losse les nemen van € 15,00

Doe mee en meld je aan!