Kung Fu Flow Buitenlessen 

Elke woensdagavond van 20.00 tot 21.00, Amsterdam, Oostelijk Havengebied Amsterdam

Fit en vitaal in weer en wind. Lekker buiten bewegen en je energie laten stromen.  Dat is precies wat een uurtje Kung Fu Flow jou kan geven. In de training leer je je levensenergie opwekken door eenvoudige oefeningen. Je beweegt vloeiend las water met de vitaliserende kracht van vuur, Soms langzaam met aandacht voor je ademhaling, dan weer snel, doelgericht en met kracht.

Gratis proefles!

Aanmelden voor de cursus kan hier

Na je aanmelding ontvang je informatie over de precieze locatie en wat je verder mee kunt nemen. Als het regent gaat het wel door! Er zijn plekken in de buurt waar we droog blijven. Neem een warme sweater of jas mee voor de afsluiting.

Programma Kung Fu Flow 

We beginnen elke les met langzame bewegingen om gewrichten en spieren los te maken. De ademhalingsoefeningen brengen je in verbinding met je lichaam en je hart. Vanuit deze ontspanning en kalmte brengen we het lijf meer in beweging. Juist dan kun je je snelheid en kracht ontwikkelen. De dynamiek van ontspannen en aanspannen, van langzaam en snel, van gericht naar vloeiend, vergroot vitaliteit in lichaam en geest.  Na enkele actieve oefeningen sluiten we af met een serie oefeningen. 

Corona richtlijnen.

De lessen zijn in kleine groepen. We houden afstand van elkaar. Materialen worden voor elke les ontsmet. Heb je klachten dan blijf je thuis

Kosten
Je kunt een strippenkaart kopen van 10 lessen voor € 99,- of een losse les nemen van € 15,00

Doe mee en meld je aan!