Minicursus Kung Fu Flow in het Park

Woensdagavond 15 mei van 19.00 tot 20.00 in het Flevopark
Bewegen onder de ruisende bomen, de wind voelen tegen je huid en je energie laten stromen. Dat kan nu met Kung Fu Flow. De lente is de tijd van levenskracht en vitaliteit. Dat is precies wat een uurtje Kung Fu Flow jou kan geven.
In de cursus leer je je levensenergie opwekken door eenvoudige oefeningen. Je beweegt vloeiend las water met de vitaliserende kracht van vuur, Soms langzaam met aandacht voor je ademhaling, dan weer snel, doelgericht en met kracht.

Zin om het uit te proberen? aanmelden kan via het contactformulier
We verzamelen bij de ingang van het Flevopark, Amsterdam oost, voor restaurant Flevor. Als het regent gaat het wel door! Er zijn genoeg viaducten in de buurt waar we droog blijven. Neem een sweater of jas mee voor de afsluiting.

Programma Kung Fu Flow in het Park
We beginnen elke les met langzame bewegingen om gewrichten en spieren los te maken. De ademhalingsoefeningen brengen je in verbinding met je lichaam en je hart. Vanuit deze ontspanning en kalmte brengen we het lijf meer in beweging. Juist dan kun je je snelheid en kracht ontwikkelen. De dynamiek van ontspannen en aanspannen, van langzaam en snel, van gericht naar vloeiend, vergroot vitaliteit in lichaam en geest.  Na enkele actieve oefeningen sluiten we af met een ademoefening en de Kalm Water meditatie.

Kosten van deze minicursus zijn € 25,-  en betalen kan na je aanmelding.