Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
99

Elke woensdagavond van 20.00 tot 21.00 in Amsterdam Oost

Lekker buiten in weer en wind Kung Fu Flow. De wind tegen je huid voelen en je energie laten stromen. Dat is precies wat een uurtje Kung Fu Flow jou kan geven. Gratis proefles om kennis te maken.
In de lessen leer je eenvoudige oefeningen uit Kung Fu die je balans, kracht en flexibiliteit versterken. Je beweegt vloeiend als water met de vitaliserende kracht van vuur, Soms langzaam met aandacht voor je ademhaling, dan weer snel, doelgericht en met kracht. Kung Fu is gebaseerd op bewegingen van vier dieren, aap, slang, tijger en kraanvogel. Laat je verrassen!

Locatie

We trainen in het Oostelijk Haven Gebied in Amsterdam oost. Na je aanmelding ontvang je informatie over de precieze locatie. Als het regent gaat het wel door! Er zijn genoeg plekken in de buurt waar we droog blijven. We trainen zo lang mogelijk buiten.

Draag warme sportkleding en neem een regenjas mee.

We trainen volgens de richtlijnen van de overheid in groepjes van 4. Na inschrijving ontvang je per email meer informatie over praktische deelname aan de les. 

Programma Kung Fu Flow 

We beginnen elke les met langzame bewegingen om gewrichten en spieren los te maken. De ademhalingsoefeningen brengen je in verbinding met je lichaam en je hart. Vanuit deze ontspanning en kalmte brengen we het lijf meer in beweging. Juist vanuit ontspanning kun je je snelheid en kracht ontwikkelen. De dynamiek van ontspannen en aanspannen, van langzaam en snel, van gericht naar vloeiend, vergroot vitaliteit in lichaam en geest. in de lessen herhalen we oefeningen zodat de bewegingen in je lijf gaan zitten. Je hoeft niet meer na te denken en kunt lekker in een flow komen.

Jouw investering


Een strippenkaart van 10 lessen € 99,00.  De eerste les is gratis. Je kaart gaat dus pas in na de eerste les. Mocht de les echt niet bevallen dan krijg je € 95,00 retour.