Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Elke woensdagavond van 20.00 tot 21.00 in Amsterdam oost

Gratis Proefles

Lekker buiten bewegen. De wind voelen tegen je huid en je energie laten stromen. Dat is precies wat een uurtje Kung Fu Flow jou kan geven.
In de lessen leer je eenvoudige oefeningen uit Kung Fu die je balans, kracht en flexibiliteit versterken. Je beweegt vloeiend las water met de vitaliserende kracht van vuur, Soms langzaam met aandacht voor je ademhaling, dan weer snel, doelgericht en met kracht. Kung Fu is gebaseerd op bewegingen van vier dieren, aap, slang, tijger en kraanvogel. Laat je verrassen!

Locatie

Na je aanmelding ontvang je informatie over de precieze locatie. Als het regent gaat het wel door! Er zijn genoeg viaducten in de buurt waar we droog blijven.We trainen zo lang mogelijk buiten. Tenminste tot eind oktober.
Daarna is het mogelijk dat we verder trainingen in een gymzaal op de Borneokade in Amsterdam.

Draag makkelijke sportkleding. Je kunt op blote voeten of met gymschoenen trainen.

Programma Kung Fu Flow buiten

We beginnen elke les met langzame bewegingen om gewrichten en spieren los te maken. De ademhalingsoefeningen brengen je in verbinding met je lichaam en je hart. Vanuit deze ontspanning en kalmte brengen we het lijf meer in beweging. Juist vanuit ontspanning kun je je snelheid en kracht ontwikkelen. De dynamiek van ontspannen en aanspannen, van langzaam en snel, van gericht naar vloeiend, vergroot vitaliteit in lichaam en geest. in de lessen herhalen we oefeningen zodat de bewegingen in je lijf gaan zitten. Je hoeft niet meer na te denken en kunt lekker in een flow komen.

Jouw investering

De proefles is gratis
Een strippenkaart van 10 lessen € 99,00.  De eerste les is gratis. Je kaart gaat dus pas in na de eerste les.